Aceasta este Politica de retur pe care Farmacie Veterinara Online le aplică pentru utilizarea site-ului www.farmacieveterinaraonline.ro și pentru cumpărarea produselor de pe acest site. 

Vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza site-ul sau de a plasa o comandă.

RETURNAREA ȘI ÎNLOCUIREA PRODUSELOR

Calitatea și conformitatea serviciilor oferite de Farmacie Veterinara Online, precum și procedura de returnare a produselor sunt reglementate conform legislației specifică în domeniu, inclusiv Comerțul electronic și Contractele la distanță, așa cum sunt precizate pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor din România – http://www.anpc.gov.ro/.

Conform legislației în vigoare, dreptul de renunțare la cumpărare se aplică doar clienților persoane fizice. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, fără penalități și fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Ne puteți contacta la adresa de e-mail farmvetonline@gmail.com. Orice solicitare primită după expirarea acestui termen nu va fi luată în considerare.

Produsele primite cu defecte:

Produsele fabricate și comercializate de noi trec printr-un riguros proces de verificare a calității și conformității. Cu toate acestea, în situația puțin probabilă în care observați o neconformitate datorată unui defect de producție, vom înlocui gratuit produsul, cu condiția ca acesta să fie notificat în scris Farmaciei Veterinare Online în termen de 72 de ore de la primirea produsului de către cumpărător. Dacă Farmacie Veterinară Online nu poate înlocui produsul cu unul identic, va restitui contravaloarea produsului.

Colete deteriorate:

Dacă coletul prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați primirea lui. Pentru a evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat, iar împreună cu reprezentantul firmei de curierat se va întocmi un proces-verbal în care se va specifica starea coletului.

Condiții generale de returnare:

Produsul returnat trebuie să se afle în aceeași stare în care a fost livrat. Produsul poate fi returnat doar dacă se află în aceeași condiție în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, utilizând același serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.

Farmacie Veterinara Online nu va accepta coletele returnate prin Poșta Română sau alte mijloace de expediere în afara curierilor menționați mai sus.

Nu primim colete retur cu plata la ramburs.

Dacă produsele au beneficiat de transport gratuit și acestea sunt returnate, vom reține din valoarea lor costul de expediere suportat inițial de firma noastră.

Coletele care nu îndeplinesc condițiile menționate vor fi refuzate.

Toate coletele care conțin produse returnate trebuie trimise la următoarea adresă:

 S.C. Veroanima Consult S.R.L, Str. Obor, Nr.1, Bl. O1, parter, Mun. Piatra Neamț, Jud. Neamț.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care au ambalaje deteriorate sau incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă etc.

Pentru a evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi un proces-verbal în colaborare cu reprezentantul firmei de curierat pentru a specifica starea coletului.

În cazul returnării unui produs care nu se afla în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate etichetele intacte și documentele care l-au însoțit), Vânzătorul va considera returul ca fiind nevalid și va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului.

Returnarea produselor se poate realiza și în situația în care Farmacie Veterinara Online a livrat, dintr-o eroare, un alt produs decât cel comandat. În această situație, Farmacie Veterinara Online va suporta toate cheltuielile de transport și va livra produsul corect, în termen de maxim 20 de zile lucrătoare. Farmacie Veterinara Online poate livra un produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate numai dacă acest lucru este acceptat expres de către client.

În cazul în care comanda a fost achitată, Vânzătorul va rambursa contravaloarea produselor către cumpărător, în cel mult 14 zile calendaristice de la data recepționării coletului refuzat. Suma va fi returnată după cum urmează:

Pentru comenzile achitate cu card online => prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

Pentru comenzile achitate cu ramburs/transfer bancar => prin virament bancar în contul specificat în scris de cumpărător.

Toate aceste clauze și condiții sunt conforme cu următoarele acte legislative:

Ordonanța de urgență nr. 34/2014: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59

Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61

Pentru orice detalii sau nelămuriri privind returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail farmvetonline@gmail.com.

Aceasta este Politica de retur pe care vă rugăm să o respectați atunci când utilizați site-ul nostru și plasați comenzi.

Vă recomandăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza serviciile noastre.

Formular de retur

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal